2010. március 10., szerda

PILLANATKÉPEK

Ma nem mentem el egy megbeszélésre, mert igazából kozmetikushoz meg fodrászhoz voltam bejelentkezve, úgyhogy most nem tudok tükörbe nézni. Mármint, csak eszmei síkon nem tudok, a szemöldököm meg a hajam igazából nagyon szép lett... 
Pillanatképek:
1. A mai napom különben úgy kezdődött, hogy egy anyuka bejött, majd elmondta, hogy a kicsi gyereke sms-t kapott.  És az sms-t egy szellem küldte... (Vannak olyan pillanatok, amikor nem igazán tud megszólalni az ember...)
2. A másik anyukával eveztünk az élet tengerén, de még nem értünk révbe... (Én speciel még a szárazföldet nem is látom a közelben...)
3. Meghoztuk az iskola új alapszabályzatát, aminek nem minden pontjával értek egyet. De hát a szerbiai törvények már csak ilyenek... (Majd kifejtem egyszer bővebben is.)
4.  Jött egy apuka, aki elmesélte, hogy 3 gyereket nevel. A legidősebb nem az övé, nem is az ő nevét viseli, a középső az övé, de nem az ő nevét viseli, a legkisebb meg az ő nevét viseli, de azt hiszi, nem az övé... Összezavart egy kicsit engem is a történet...
5. Vidám emberek vettek körül, annyit nevettünk, hogy még a könnyem is potyogott...
6. Győzött a Manchester! 4:O-ra verte a Milant... Ennek is sokan örültek... Márk különösen...