2010. január 28., csütörtök

KI voltam ÉN?

Megtaláltam, ki is voltam előző életemben! Íme a jussom:
„A legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Észak-Anglia területén születtél Krisztus után 1600 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, utak, hidak, kikötők építője lehettél.
Előző éned valami ilyesmi lehetett: Hatalmas energiákkal rendelkező személy, jó tervező és szervező képességekkel. Ha kukás voltál, akkor csakis brigádvezető lehettél.
Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Kötelességed, hogy keresd a megoldást a környezetszennyezés, az újrahasznosítás, az energiapazarlás és az atomerőművek megszűntetésének problémájára.”
Ebből a kedvenc mondatom: Ha kukás voltál, akkor csakis brigádvezető lehettél! Hát igen, a vezető hajlamom már akkor is előtört! I.u. 16oo környékén. Bár nem tudom, hány kukás, meg brigádvezető „alkotott” akkor... Főleg nőben!
És holnap ráállok az újrahasznosításra is. Köztudott, hogy iskolánk a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet. Diákjaink gyűjtik a műanyag palackokat (A jövő héten szállítják is a műanyagot, mert már nem tudjuk a pincét megközelíteni...), a szárazelemet, a fémdobozokat. A polgármester legújabb ötlete pedig a gumigyűjtés!
Az atomerőművekkel még nem tudok mit kezdeni... De majd egy projekt készül erre is... De nem is ez a lényeg. Elolvastam pár kedves ember „múltját”. Jókat rötyörésztem rajta. Már ezért megérte. Persze, hinni azért nem hiszek ilyen dolgokban. De elgondolkodtam... És akit érdekel még:
http://www.jegyzetek.hu/pastlife.php?