2010. február 6., szombat

VILÁGVÉGE 2012

        Többen, többször figyelmeztették már az emberiséget, hogy vigyázzunk, mert jön a világvége. Eddig senkinek nem jött be a jóslata, pedig közel 5o világvége dátumot tartanak nyilván.
   A következő éppen 2o12. A világméretű járványok már megjelentek: ebola, kergemarhakór, marhainfluenza, sertésinfluenza. Meg jöttek a természeti katasztrófák, a földrengések, a szökőárak,  egy kis gazdasági világválsággal megspékelve, meg mindezt tetőzni lehetett azzal, hogy Amerikának fekete bőrű elnöke lett. Ezek a jelek mind arra mutatnak a jósok szerint, hogy nincs már sok hátra. De hát eddig is ezt mondták. A különböző vallások képviselői, próféták, asztrológusok minden időben megállapítottak valamit. Van, aki elhitte a jóslataikat, van, aki nem. És még mindig van világ, még mindig élnek állatok, emberek.
     És hát mindenki szerint más vet véget az emberiség létezésének. Van, aki szerint meteorzápor érkezik, van, aki szerint Jézus érkezik, de a Halley-üstököstől is féltek, hogy veszélyes anyagok párolognak így a légtérbe (megfulladunk), a Kheopsz piramisban is jeleket fedeztek fel, méréseket végeztek... És mást mondanak a jehovák, mást a katolikus, az arab világ jósai, a sátán számát is felfedezik egyesek különféle dátumokban...
    Filmek sorozata készült a témára, de mindig akadt egy bátor hős, aki megmenti az emberiséget a kihalástól... És megmenti a gyereket is, aki veszélybe került, nem kell idegeskedni... És most a legújabb film a témára: 2o12 – Ha eljő a világvége. Az este beszélgettünk róla. És csak egy valakinek tetszett. Én különben sem szeretem az ilyen témájú filmeket. Lehet, hogy a hozzáállásom sem jó már.
   Szóval, a következő időpont: 2o12. decembere. Ekkor érkezik az XKBO bolygó jó öreg Földünk közelébe, megváltozik minden, felcserélődnek a pólusok, jönnek a szökőárak, földrengések, vulkánkitörések... És hát a maják sem számítják 2o12 után az időt... (de majd újrakezdik...)
    De nem kell nagyon idegeskedni, mert van egy 2o4o-es világvége időpont is. Akkor olvad majd fel a Sarkköri jégpáncél... Végülis jöhet még a Nostramumus, és azt mondja, hogy akkor most ez meg az lesz, ekkor meg akkor lesz a világvége. És neki lesz igaza. De hogy mikor jön az Apokalipszis, az Antikrisztus, vagy a meteoreső? Csak vitatkozzanak rajta mások... Nekem mások, más dolgok fontosabbak...